Тухел за любовта между Зидан и Мбапе

0
thomas tuchel
- -

„Не зная колко силно Зидан е влюбен в Мбапе. За нас той е важен играч, радваме се, че Килиан е с нас. Понякога вие обичате играч, който не е в вашия отбор. За съжаление на Зидан, Мбапе е в нашия състав. Смятам, че той има играчи, които обича в отбора си“, коментира старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел преди предстоящия мач срещу Реал Мадрид на „Сантиаго Бернабеу“ от груповата фаза на Шампионска лига.

„Обичам доста играчи от Реал Мадрид, играем срещу тим, който има доста спечелени трофеи от Шампионска лига в последните години. Това е голямо предизвикателство за нас“, добави той.

„За мен този мач, който предстои няма нищо общо с първия, играем в Мадрид, на този стадион е трудно на всеки един отбор да играе. За Реал ще играе Рамос, капитан и лидер на тима. Отборът е съвсем различен, когато Рамос е на терена. Реал играе много добре, печели и вкарва много голове. В отлична форма са, трудно е да се играе срещу мадридския клуб. Ние имаме Неймар и Мбапе, балансиран и опасен тим сме“, каза още Тухел.

„Трудно ми е да отговоря на въпроса дали Мбапе ще заиграе в Реал Мадрид, тъй като аз съм треньор на Пари Сен Жермен, той е наш играч, опитваме се да изградим тима около него. Не мога да отговоря какво ще е бъдещето на Килиан“, завърши изказването си наставникът на парижани.