В Дунав започват да изплащат и премии преди „задължителен“ мач

0
00790065
- -

С авансово получените пари от телевизионни права се очаква играчите и треньорския щаб на Дунав да получат и последните им дължими пари. Става дума за две премии, които бяха забавени заради кризата, пише „Меридиан мач“. Идеята е с парите футболистите да бъдат допълнително стимулирани преди решителното гостуване на Витоша (Бистрица) в следващия кръг. Този двубой бе определен като „задължителен“ от треньора Людмил Киров.

„Много е трудно да се вдигне духът на отбора, но нямаме друг ход, освен да се подготвим и да изиграем изключително мотивирано двубоя с Витоша, който действително е в графата „задължителни“. Трябват ни точки, за да стартираме по-спокойно през пролетта и да подобрим позициите си в битката за оцеляване в елита. До последно ще се надяваме и на нов спонсор, защото Русе заслужава да има футболен отбор на най-високо ниво“, коментира Киров пред „Меридиан Мач“.

През последната седмица в Дунав получиха и по две заплати на този етап единственият сигурен напускащ е Ахмед Ахмедов, който ще подсили ЦСКА-София.