Чичо Венци: Излишна демонстрация от МВР! С екипите всичко е ОК

0
levski slaviq 313
- -

Членът на изпълкома на БФС Венцeслав Стефанов коментира по „Хоризонт“,че документите,искани от МВР вчера, са могли да бъдат предоставени демонстрация на сила.

„Във футболния съюз работят няколко човека, които са достатъчно възпитани и ерудирани. 100 процента съм сигурен, че някой много жестоко подвежда премиера и хората, които искат да направят промяна. Искам да ви дам един пример с екипировката. Познавам тази фирма от 25 години. Един афганистанец шие в България при това евтино и качествено. При тези цени, които предлага по 20 и няколко лева, не можем да искаме нищо повече“, коментира президентът на Славия. Според него атаките към Боби Михайлов са много вече.

„Нароиха се много кандидати за поста му. Парите, които са дадени от държавата за детско-юношески футбол, не мога да си представя, че човек от БФС може да ги открадне. Емил Костадинов е изключителен човек. Всичко, което се прави, е меко казано ненормално. Обади ми се приятел от Швейцария да пита какво става, гледал по новините, че жандармерия нахлула в БФС. Това не се говори никак добре за имиджа нито на футбола в България, нито на хората, които го ръководят, нито на България“, добави той.