Погба се надява да напусне Манчестър Юнайтед през януари

0
Paul Pogba
- -

Пол Погба не се отказал от желанието си да облече на Реал Мадрид и се надява да го направи още през януари. Според различни източници полузащитникът, който беше основна трансферна цел на Зинедин Зидан през изминалото лято, отказва да се завърне на терена за Манчестър Юнайтед, тъй като все още се възстановява от контузия в глезена, която получи през септември.

През този сезон французинът е записал едва пет мача за ,,червените дяволи‘‘ в първенството заради различни контузии.

Миналата седмица Оле Гунар Солскяер разкри надеждата си Погба да се завърне преди края на годината, но сподели, че полузащитнкът все още не е готов да се включи в тренировките на тима.

Испанското издание Cope съобщава, че въпреки отказа да продаде Погба през лятото Солскяер вече е приел идеята звездата му да напусне клуба за сума от около 150 милиона евро.

Французинът не е готов да поднови тренировки с отбора преди няколко дни в медиите се появи видео, в което световният шампион с Франция играе баскетбол със звездата на Маями Хийт Джими Бътлър.

Запитан дали Погба нарочно избягва завръщане в състава, Солскяер отговори: ,,Ние не играем баскетбол. Не виждам много баскетболисти да атакуват глезените ти, да се усукват и въртят. Не е готов да тренира.‘‘