Генчев: Когато ножът е опрял в кокала, футболистите ни знаят как да излязат от такава ситуация

0
Снимка: ludogorets.com
- -

Наставникът на Лудогорец – Станислав Генчев, сподели мнението си за равенството с ЦСКА Москва.

„Изиграхме добър мач срещу добър отбор. Повечето време ЦСКА имаше инициативата. Ние направихме доста опасни атаки. Вкарахме един гол, можеше да вкараме и втори. Неточност в защита, грешка, която не биваше да допускаме. Можеше да си тръгнем и като победители. Но грешките се наказват. Равенството е реално.

Не сме наблегнали само на едно нещо. Имаме опитен отбор. Когато ножът е опрял в кокала, футболистите ни знаят как да излязат от такава ситуация.

В последните минути ЦСКА се изнесе в атака и остави празни пространства. Затова исках да пусна свежи хора, които да се възползват от тях. Имахме 2 ситуации, но не успяхме да ги оползотворим.

Като цяло съм доволен. Чистите голови положения пред нашата врата бяха малко. Не съм доволен от гола, който допуснахме. Елементарна грешка, непредизвикана, която нашите опитни футболисти не бива да допускат. Не  е ситуация, която съперникът е разиграл и ни е матирал.

Сега и равен ни устройва. Но и да бяха били Ференцварош, пак всичко зависеше от нас. Срещу тях ще играем за победа. Дано няма неприятни изненади с контузии и да можем да използваме целия си потенциал срещу тях.

Срещу ЦСКА-София ни очаква много труден мач. Сега най-важното е да възстановим футболистите и да преценим на кои ще разчитаме в неделя“, коментира Генечев.