Нефтохимик U19 продължава възхода си, тресна Ботев насред Пловдив

0
- -

Формацията на Нефтохимик U19 продължава своя възход през 2017 година. Водените от Николай Кръстев играчи се наложиха при гостуването си на един от лидерите в първенството Ботев Пд с 1:2. Домакините от Пловдив поведоха с 1:0 през първото полувреме, но след попадения на Кристиян Парашкевов и Кристиян Кръстев през втората част Нафтата направи пълен обрат. След тази победа целта за спасение в групата изглежда все по-реална. Следващия кръг Нефтохимик ще приеме Черно море.

Отборът на Нефтохимик родени 2008 година разгромиха Приморско с 9:1 в мач от първенството на „Футбол 5“. Момчетата на Тодор Топалов показват израстване с всеки изминал мач и резултатите, които постигат не са никак случайни.

Отборът на Ганчо Евтимов, родени 2005 година завършиха наравно 1:1 със Звездичка днес. Попадението за Нефтохимик бе дело на Божидар Митев.

Родените 2007 година с треньор Иван Дончев победиха с 9:0 отборът на Локомотив (Карнобат) и продължават да са убедителни лидери в своята група.

Формацията U17 водена от Господин Господинов разгроми отборът на Созопол с 8:1. С 4 попадения се отчете Йолиян Милков, а по едно попадение добавиха Христо Янков, Даниел Атанасов, Илиян Николов и Георги Копарански. Попадението за Созопол падна в края на двубоя от дузпа. Нефтохимик продължава да е лидер след тази победа.

„Деца А“ родени 2004 година водени от Георги Терзиев победиха също Созопол с 2:1 при своето домакинство. Гостите от Созопол поведоха в начало на мача, но след попадения на Димитър Христов през първото полувреме и в края на мача на Рамис Ерсоев от дузпа Нафтата осъществи пълен обрат.

Родените 2006 година с треньор Веселин Добрев се наложиха над Вихър (Айтос) със 7:2 в първенството на „Футбол 7“.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК