Ботев (Пд) усилено търси заместник на Феро

0
- -

Ботев Пловдив търси усилено нов шеф на школата, който да замести на позицията Ферарио Спасов. След като последният пое на пожар мъжкия тим, той съвместяваше двете длъжности, пише „Тема спорт“. От януари обаче Феро ще се концентрира само върху работата си с мъжете, след като постигна отлични резултати през есента – седем поредни победи, и класира отбора на четвъртфинал за купата. Ръководството му предложи нов договор – за 1,5 години, който ще бъде подписан в първите дни на 2020-а.

Затова от Ботев търсят човек, който да отговаря за организацията и развитието на школата. Спасов пак ще има важна роля в школата, но тя ще е по-скоро консултантска.

Специалистът вече е започнал работа по зимната селекция и подготовката. Канарчетата се събират на 6 януари. Предвиден е лагер в Турция, като ще бъдат изиграни общо 5 контроли. Както е известно, пролетният дял се подновява с дерби срещу Локомотив в уикенда на 15 февруари. Последният спаринг преди битката с черно-белите ще е срещу ЦСКА 1948 в Коматево, като преди мача ще бъде представен тимът за пролетта.