ЦСКА с лагери в Панчарево и чужбина

0
- -

ЦСКА вече е изготвил пла­нове за лятната си подготов­ка. Отсега се знае, че първият лагер, в който ще се наблегне на физическото състояние на играчите, ще се проведе на базата в Панчарево. Дотога­ва тя ще е снабдена с до­статъчно добри условия, за да може футболистите да спят в бунгалата и да могат да се готвят при пълно спокой­ствие. Тази фаза ще премине основно под диктовката на кондиционния специалист То­мас Нойберт.

Съвсем скоро отборът ще може да остава и на лагер в Панчарево преди мачовете си от Първа лига. Много е веро­ятно първият да е за двубоя с Лудогорец или Левски, съот­ветно на 22 и 29 април.

Втората част от лятна­та подготовка вече ще бъде в чужбина, като е много веро­ятно ЦСКА отново да заложи на лагер в Австрия. Миналата година армейците проведоха редица престижни контроли в алпийската страна, а срещ­наха и победиха Интер Мила­но (2:1), макар и на базата на нерадзурите в Италия. Освен Австрия другият вариант за лагер в чужбина е свързан с Хо­ландия, като окончателно ре­шение коя от двете страни ще предпочетат армейците ще има до средата на май.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК