Нов в Левски „пенсионира“ капитана?

0
- -

Капитанът на Левски Живко Миланов все още не е подписал нов договор. Нищо, че от ръководството твърдяха, че това е въпрос на формалност. Ветеранът дори даде интервю около празниците, с което представи своите виждания за отбора и настоя за селекция. До този момент „сините“ изпълниха неговото желание и бяха взети двама играчи – Симеон Славчев и Деян Лозев. Именно последният обаче може да се превърне в прът за кариерата на Живко на „Герена“. Лозев се подвизава на поста му, а освен това е доста по-млад от Миланов. За капак едва ли би търпял да бъде резерва при „сините“, след като в Арда бе твърд титуляр.

Според запознати Миланов сам попадна на мушката на Петър Хубчев, след като реагира остро на негово решение да бъде заменен. Треньорът побърза да замаже нещата, но едва ли е забравил постъпката на капитана. Миланов навъртя 20 мача през есента в елита и показа, че младите трудно ще го преборят в момента. Нещата обаче може да се променят сериозно през пролетта.

Не е изключено обаче Живко да получи и нова роля в отбора, за да не се стигне до тих бунт в съблекалнята, където думата му се чува доста силно.