Левски изпуснал момента за защитник на Берое

0
aleksandar vasilev
- -

Левски е изпуснал момента, в който да плати закована цена на Берое за Александър Василев. Преди да преподпише контракта си със старозагорския клуб, той е имал записана в договора си откупваща клауза в размер на 200 хиляди евро, пише „Тема спорт“. Не е ясно дали сините биха платили сумата, но, от друга страна, Петър Хубчев трудно би намерил проверен футболист на поста ляв защитник за по-малко пари или пък като свободен агент.

През лятото на тази година Левски пак искаше го, но сделка не се осъществи. По-късно обаче той подписа нов договор, в който е пропуснал да запише откупваща клауза. Това означава, че от „Герена“ трябва да преговарят с колегите си от Аязмото. А това през годините никога не е било лесна задача.

Настоящият ляв бек на Левски Иван Горанов също мина през Берое, въпреки че е юноша на сините, които по-късно си го върнаха. Настоящият треньор Петър Хубчев обаче иска здрава конкуренция на всеки пост и все още не се е отказал от идеята да привлече Александър Василев. Това обаче може да се отложи за лятото, тъй като играчът наскоро претърпя операция и няма да започне подготовка наравно с другите от Берое.