Али Соу: Предпочитам да остана в ЦСКА-София

0
ali sou
- -

Нападателят Али Соу обяви, че предпочита да остане в ЦСКА-София. По този начин той коментира слуховете за негов трансфер.

„Първенството е много интересно. В момента съм много щастлив и се вълнувам, че отново виждам своите съотборници. Атмосферата е много добра и сега започваме подготовката си за втората част от сезона“, сподели Соу.

„За момента не мога да кажа нищо за мой трансфер. Има някакви слухове, но аз съм в ЦСКА и трябва да мисля само за този клуб. Тук съм и предпочитам да остана“, добави той.

„Като отбор ние винаги се нуждаем от добри играч. Колкото повече добри футболисти има, толкова по-голяма е конкуренцията, а това е добре за отбора. Мачът срещу Левски ще е много интересен. Ние точно ще сме се върнали от подготовката и ще се намираме в топформа“, продължи нападателят.

„Сега е време за тренировки. Целта ми през пролетта е да се представя по-добре от първия полусезон. Критиката винаги е полезна. Аз лично мисля винаги как да вкарам гол и се радвам, че успях да го направя през пролетта.“

„Ние сме много добър отбор с добри футболисти. Мисля, че можем да надградим още. Според мен Милош Крушчич може да направи отбора още по-силен“, каза още Али Соу.