Украинци обърнаха Черно море (ВИДЕО)

0
- -

Отборите на Черно море и украинския Олександрия завършиха при резултат 1:3 в контролна среща на един от терените на комплекс “Голд сити”, Алания (Турция). Срещата се игра в четири части по 30 минути.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев заложи на Миодраг Митрович на вратата, а пред него в центъра на защитата си партнираха рожденикът Даниел Димов и Стефан Станчев. На десния бек бе Виктор Попов, а отляво Цветомир Панов. В средата на терена оперираха Патрик Андраде и Мехди Букаси, а по лявото крило започна Мартин Минчев. Отдясно бе каращият проби Габриел Лейте, на върха на атаката – Матиас Курьор, а зад гърба му действаше Илиан Илиев-младши.

В 36-ата минута Черно море откри резултата. Виктор Попов и Мартин Минчев добре разиграха топката по фланга, последният центрира в наказателното поле, където Денислав Ангелов реализира с крак за 1:0.

В началото на четвъртата част Жордао Кардосо стреля опасно от дистанция, но вратарят на украинците спаси. Устиминко реализира за 1:1 в 98-ата минута. След центриране от корнер футболистът на Олександрия с глава се разписа. Топката придоби странна треактория заради силния вятър, което повлия при намесата на Иван Дичевски. След центриране от фаул в 103-ата минута отново Устиминко успя да засече топката и да я прати в мрежата на Иван Дичевски за 1:2. В 105-ата минута за груб фаул бе изгонен Дани Кики. 180 секунди по-късно Шастал с глава вкара за крайното 1:3