И без 8 титуляри Марица би юношите на Локо Пд

0
- -

Марица” победи с 4:2 юношите на “Локомотив” до 19 години в контролна среща, играна в сряда на стадиона в “Кършияка”. Стараши треньорът на маричани Борислав Караматев даде почивка на голяма част от основните футболисти, като на тяхно място играха доста юноши от старша и младша възраст. В проверката участие не взеха вратарят Илия Николов, както и Димитър Мичков, Костадин Дяков, Тодор Тимонов, Джунейт Узунов, Христо Янчев, Александър Парматаров и Мирослав Георгиев. Последният ще отсъства неопределено време заради усложнение при лечението на контузия.

Олджай Алиев откри резултата още в 4-та минута, а Милен Танчев удвои в 17-та. Отново Алиев в 23-та минута реализира, правейки резултатът класически. В 28-та “черно-белите” намалиха, като при този резултат завърши първата част. През второто полувреме в двата състава бяха извършени множество смени, в този на “Марица” в игра влязоха значителен брой юноши. Двата тима си размениха по едно попадение. Първо Георги Георгиев направи 4:1, а десетина минути преди края бе оформено и крайното 4:2.
Следващата контрола на “Марица” ще бъде в събота, от 14:30 часа, срещу състезаващия се в Трета лига – Югозападна група тим на “Оборище” (Панагюрище). Спарингът ще се проведе на стадиона в град Панагюрище. Междувременно щабът на маричани уреди още една контрола, а съперник в нея ще бъде тим от Първа лига. На 11-ти февруари “Марица” ще гостува на “Арда” в Кърджали.