Левски няма никакво намерение да се разделя с Холмар

0
- -

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви категорично, че в клуба няма постъпила оферта за защитника Холмар Ейолфсон. Той уточни и че дори такава да се появи, няма шанс исландецът да бъде продаден през зимата.

Както е известно, в английските медии се появи информацията, че Борнемут желае централния бранител и ще опита да го привлече.

„Понеже доста спекулации вървят за някакъв трансфер, който се подготвя и вървят тежки преговори за Холмар Ейолфсон, бих искал да използвам вашия ефир, за да кажа за пореден път, че към днешна дата нито някой е разговарял с нас за такъв трансфер, нито имаме официален документ с някакво предложение, от който и да е клуб в света за Холмар, така че тази акция по нашите медии затова, че в клуба има предложение, по което се мисли, е абсолютно невярна“, заяви Колев пред dsport.

„И до ден-днешен не знам в коя точно английска медия, която заслужава уважение и доверие, се е появила такава информация. Ако се е появила, няма нищо общо с истината, защото ние преговори за Холмар не водим и нямаме никакво намерение да се разделяме с него, особено един ден преди края на трансферния прозорец.“