Донков преди ЦСКА-София: Ще се радвам стадионът да е пълен! Не е наша работа да коментираме странични неща

0
- -

Помощник треньорът на Левски – Георги Донков, сподели мнението си след победата с 4:1 над Узбекистан U19.

„Доволни сме от момчетата. Вчера тренираха два пъти, днес се вложиха. Последните дни на лагера е. Все пак играхме срещу национален отбор – доста бързи са, доста добри в единоборствата, така че сме доволни.

Дадохме шанс на млади футболисти. Никога не сме играли в този състав. Знаехме, че ще допуснем положения пред нашата врата.

Първото полувреме можеше да вкараме още няколко положения. Воторото може би имаше умора.

От момчетата нямаме никаква забележка. Не искам да отличавам никого. Юношите трябва да се справят с напрежението, ако искат да успеят.

Готвим се сериозно с 27 футболисти. Надяваме се да започнем и завършим първенството с тях. Мисля, че сме подготвени за първенството. Надявам се да сме готови за първия мач. Клишета и лозунги да вдигам, не искам. Ще се радвам стадионът да е пълен срещу ЦСКА-София.

Не е наша работа да коментираме странични неща. Гледаме да се фокусираме върху работата на терена и да държим момчетата в добро състояние.

Другите отбори колко контроли са играли, не съм аз да коментирам. Ние сме решили, че така ще подготвим отбора по най-добрия начин.

Винаги казваме на играчите в очите каквото имаме. Не мисля, че сме критични, а казваме истината. Защо да заблуждаваме някого? Това е за доброто на момчетата“, коментира Донков.