Върба: Няма друга цел, освен титла! Имаме сили и умения за изненада срещу Интер

0
Снимка: ludogorets.com
- -

Старши треньорът на Лудогорец – Павел Върба, сподели мнението си след равенството със Слован (Братислава).

„Този мач можеше да отиде и в двете посоки. Надявам се да започнем да вкарваме в правилни момент. Имахме доста положения, реализирахме едно.

Щастлив съм, че срещу трудни съперници създаваме доста положения и да реализираме някои от тях.

Времето е доста кратко, но това ни беше генерална репетиция за първия официален мач от първенството. Радвам се, че изиграхме този двой с такъв интензитет. Това ни показва, че сме на прав път.

Радвам се, че днес показахме параметри като отбор на нивата, на които трябва да бъде Лудогорец. С една забележка, че не вкарахме повече голове. Ще се радвам, ако сме ги запазили за официалните мачове.

Донякъде разделихме играчите да играят еднакво време. Но мога да призная, че титулярният състав ще се гради върху тези, които играха днес.

Няма как да бъде иначе, освен да гледаме към титлата. Нивото на клуба е такова, че няма как да бъде друго, освен да се целим в първото място. Нивото на играчите ми изключително. Уважаваме Левски и ЦСКА и другите отбори, но за Лудогорец няма друга цел, освен титлата.

Предстои грандиозен мач с Интер. Там единствено можем да изненадаме съперника. Винаги вярвам. Вярвам, че отборът ми има сили и умения да поднесе изненада. Ако започнат да падат тези голове, нещата могат да се получат. Но Интер е уникално високо ниво със страхотни играчи. Чака ни истински голям противник“, коментира Върба.