Трио на ЦСКА-София в лазарета преди Левски

0
- -

В лазарета на ЦСКА-София в момента са трима играчи – Албентоса, Тиаго и Юрич, които не тренираха през седмицата. Испанският бранител още има болки в петата, които се появиха по време на последния спаринга в Марбея срещу Яблонец, пише „Тема спорт“. Тиаго пък има проблем с киста, който не му е позволявала да се готви пълноценно. Юрич е с болки в адукторите, които са се появили, след като се завърна на терена след двумесечно възстановяване от контузия. Предишната травма на австралийския таран беше именно в адукторите.

Треньорът Милош Крушчич заяви, че очаква тримата да започнат пълноценни занимания от утре. Вчера преди контролата пък футболистите имаха упражнения във фитнеса под ръководството на кондиционния треньор Кирил Динчев.

Освен Тиаго, Албентоса и Юрич, проверката със Струмска слава пропуснаха още трима – юношеският вратар Илия Шаламанов, 16-годишният Мартин Смоленски и 21-годишният Тонислав Йорданов. Те бяха на пейката, но не се появиха в игра. Очаква се Йорданов да бъде преотстъпен и за пролетния дял, след като през есента вкара 13 гола за Литекс.