Интер обърна Лудогорец след 2 гола, 2 греди и 2 пъти ВАР за дузпа (ВИДЕО)

0
- -

Лудогорец очаквано отпадна от турнира Лига Европа. След загубата в Разград с 0:2, днес родния шампион отново отстъпи на Интер, този път с 1:2. „Орлите“ успяха да поведат през първите 45 минути, но на бързо допуснаха обрат. Двубоят се на „Сан Сиро“ при закрити врата, заради коронавируса.

През първото полувреме главният съдия на два пъти се допита до ВАР за евентуална дузпа в полза на италианците. И в двата случая обаче такава не отсъдена.

Интер по чудо не поведе още в 5-ата минута. Лукаку се отскубна сам срещу вратаря и стреля по земята. Пламен Илиев обаче показа страхотен рефлекс и отрази.

Секунди по-късно Алексис Санчес нанесе удар от дистанция, който премина покрай дясната греда.

В 11-ата минута Сисиньо центрира отдясно. Вандерсон засече с глава, но слабо и право в ръцете на вратаря.

В 22-ата минута Алексис Санчес отправи хубав удар по диагонала, но Пламен Илиев без особени затруднения изби.

В 26-ата минута Лудогорец поведе. Драгош Григоре даде прекрасен дълъг пас към Сисиньо, който от своя страна пусна успоредно на голлинията. Каули се пребори пред вратарското поле с Гудин и от малък ъгъл прати топката под гредата за 0:1.

Радостта на „орлите“ обаче трая твърди кратко, след като 5 минути по-късно Интер изравни. Кристиано Бираги получи в наказателното поле и от малък ъгъл прати топката в близкия ъгъл за 1:1. За попадението основна вина има Пламен Илиев, който незнайно как допусна топката да мине до него.

В 40-ата минута Интер на два пъти можеше да направи пълен обрат. Барела стреля мощно в долния ляв ъгъл, но Пламен Илиев плонжира и успя да избие в корнер. След неговото изпълнение, Ранокиа засече с глава, ала топката профуча покрай лявата греда.

В 4-ата минута на даденото продължение домакините все пак стигнаха до второ попадение. Алексис Санчес и Лукаку направиха двойно. Белгиецът засече с глава пред вратарското поле, но Пламен Илеив изби. Топката обаче се удари в главата на падналия на земята нападател и влетя в мрежата за 2:1.

В 52-ата минута „нерадзурите“ можеха да стигнат до трети гол. Алексис Санчес изстреля истински снаряд от сериозна дистанция. Топката обаче разтресе напречната греда.

7 минути по-късно Лукаку получи в наказателното поле и нанесе удар по диагонала. Пламен Илиев плонжира и успя да докосне топката, която след това се удари в лявата греда.

В 67-ата минута се откриха две добри възможности пред Лудогорец. Удар от малък ъгъл на Вандерсон обаче не затрудни вратаря. Секунди по-късно пък Швиерчок отправи силен шут от границата на наказателното поле, но Падели успя да избие с една ръка.

В 84-ата минута Мавис Чибота нанесе хубав удар, който обаче мина малко над вратата.