Павел Колев: Може би трябва да се молим коронавирусът да се разпространи, за да отложат мача с Лудогорец

0
- -

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев се изказа доста саркастично, заявявайки: „по-добре да се молим коронавируса да се разпространи, за да отложат мача с Лудогорец“.

„Абсолютно заслужено загубихме. Честитя победата на Славия. Мисля, че бяхме надиграни. Не съм влизал в съблекалнята. Трябва да питате треньорите за лошата игра. Може би трябва да се молим коронавируса да се разпространи, за да отложат мача с Лудогорец“, коментира Колев.

„Шредставянето ни бе под всяка критика. Това е най-голямата болка. Този отбор имаше достатъчно време да усети левскарския дух, но не реагира по никакъв начин“, добави той.

„Във Варна срещу Черно море се играе трудно, но днес това поведение не отива на клуба като Левски. Не отива на футболисти, които носят синята фланелка. Питайте защо играят по този начин.“

„Похвалите са изцяло за публиката, която и днес дойде. Аз не мисля, че футболистите не са искали да играят добре. Трябва да похвалим Славия за начина, по който се представи днес. В такава трудна ситуация си личи кой има характер, за да е футболист на Левски“, каза още Колев.