Лудогорец с 6-дневен лагер преди Левски

0
Снимка: ludogorets.com
- -

Дълъг лагер в разгара на пролетния полусезон се принуди да направи треньорът на Луцогорец Павел Върба. Както е известно, отборът е от петък в София, където самолетът кацна директно от Милано след реванша с Интер, пише „Меридиан Мач“. Тогава футболистите се настаниха в базата на националите в Бояна, където ще останат до четвъртък, когато ще се отправят към „Герена“ за гостуването на Левски в 1/4-финал за Купата на България.

Плановете на „орлите“ претърпяха куп промени. Те трябваше да играят вчера с Арда в Пловдив, след което да се приберат в Разград. Мачът обаче бе отложен за 18 март, тъй като днес сутринта всички от делегацията на шампионите ще преминат през втория тест за коронавирус. И вместо да пътуват за два дни до Разград и след това да се върнат пак в София, Павел Върба е решил да направи 6-дневен лагер в столицата.

Любопитна статистика излезе вчера. Оказа се, че до гола на Лудогорец срещу Интер, се е стигнало, след като „орлите“ са държали топката 1 минута и 33 секунди. В този период българския шампион си размени цели 31 подавания без да загуби топката. Постижение, което рядко се случва и още по-рядко, когато срещу теб е гранд като Интер.