ЦСКА-София взе решение за бъдещето на Крушчич след резила

0
Снимка: cska.bg
- -

Милош Крушчич остава треньор на ЦСКА-София, поне засега. По време на мача с Царско село (1:2), а и след неговия край, феновете ясно поискаха от ръководството да махне сърбина по възможно най-бърз начин, пише „Меридиан Мач“. На стадиона в Бистрица, Крушчич бе замерян със снежни топки и бутилки, а освен това имаше мощни скандирания „Оставка!“.

Няма да има сила на света, която да спаси сърбина, ако ЦСКА-София направи нечувана глупост и отпадне от Ботев (Bp) в турнира за Купата на България. Мачът е утре на „Армията“.

Крушчич наследи на треньорския пост Люпко Петрович, на когото бе помощник. Въпреки че ЦСКА-София се стабилизира под ръководството на сърбина, играта на тима не се харесва на феновете и нещата ескалираха по време на мача с Царско село. Срещата бе изгледана на живо от собственика на „червените“ Гриша Ганчев, който бе в компанията на своя син Данаил Ганчев, както и президентът на клуба Трифон Попов.

Днес на „Армията“ ще има пресконференция, но тя ще бъде традиционната преди мач и не се очаква да се обявяват някакви грандиозни новини.