„Червените“ фенове сринаха ЦСКА-София: Тотално неадекватно ръководство! Ужас без край и живуркане! Топим се необратимо

0
cska fenove
- -

„Тема Спорт“ подбра мнения на привърженици на ЦСКА-София след двубоя с Царско село. Коментарите са от официалния форум (cska.bg/forum) и публикации във Facebook.

Rosen Genadiev: Крушчич не става за треньор. Обърка целия състав. Жеферсон централен защитник. Гълъбов бек, Евандро на пейката… Пълен хаос.

Tinko Tsvetanov: За 3 години се смениха 10 треньори и 200 футболисти. Дали проблемът не е примерно в ложите? А понеже виждам, че се изчерпаха до голяма степен вариантите за ротации, предлагам старши треньор да е Жеферсон. И без това на терена не става, поне като треньор да го пробваме.

Мартин Кабаджов: Това не е моята публика на ЦСКА! Маймунски звуци и замерване със снежни топки на нашия щаб. ЦСКА трябва да се подкрепя на стадиона. Публиката трябва да е гърбът зад отбора, за да го вдигне, когато е най-трудно. Срам ме е от това, което се случи на трибуните!

Давид Стоянов: След 4 години излагация и нулеви постижения публика много не остана. А след расистките прояви излиза, че по-интелигентната част е тази, която е спряла да ходи.

Kurt Lindeman: Отборът изчезва заедно с публиката.

СНERVENАТА: Това е просто някакъв ужас без край! Пълен абсурд е да продължаваме така, няма и смисъл! Това живуркане е равносилно на смърт за ЦСКА! Мандахерцаме се като прани гащи – безцелно, вегетираме си!

Estranged: Като ни бяха гладни и боси играчите – бяха доста по-мотивирани.

Dimitar Burgelov: Да изпратят самолет до Казахстан и да си идва Стойчо Младенов!

Димитър Драганов: Ако не махнат Крушчич, приключих с ходенето на мачове тоя сезон.

Stoil Milanov Tony: Славизация, здравей!

Ivaylo Vassilev: Нашият отбор беше безкрайно тъжен.

Neno Nenov: 1. Тотално неадекватно ръководство и трансферна политика. 2. Крушчич е всичко друго, но не и треньор. 3. Поведението на футболистите беше отчайващо.

Red_Army: Горчивата истина е, че се топим бавно и необратимо. След още няколко такива години фенската ни маса ще е осезаемо славизирана.

Mourinho: Последната календарна година е просто цирк Балкански. Тотален управленски хаос. Резултатите на терена са пряко отражение на цялото ни безумие.

Simpata: Крушата е човек, попаднал случайно там, където не му е мястото, и той си го знае -дойде нещо като анализатор, сега е нещо като старши треньор. Но също така осъзнава и факта, че това ще му е най-върхов-постижение в професионалното развитие.

Kirilov: Толкова си можем.

Раго24: Ударихме дъното с този спектакъл.

Kaptagona: Ами тя, тая публика, има нерви. 4 години копаме надолу.

Ssg: Има нещо гнило, много гнило в нашия любим ЦСКА…

Pelrforewer: Нашите така си играят от доста време, футболисти от ранга на Царско село ни надбягват и надиграват. Никола Спасов направи за смях Крушчич и му показа как се води тактически футболен мач.

Tsetso: Излизаме с централен защитник на десния бек и бек в центъра на защитата. Отгоре на това тези двамата нямат силен мач на собствените си постове от доста време. Ако това не беше Царско село, а някой по-сериозен отбор щяха да ни разбият. Следващият мач Гълъбов ляв бек, централни защитници Жеферсон и Мазику, десен бек Юрич и наздраве Крушчич!

Печката: Никога не съм усещал такава апатия към ЦСКА; Адски стряскащо е за мен като обикновен фен това статукво. Всички сме наясно, че след тази загуба нищо няма да се промени. Омагъосан кръг на безнадеждността.