Извънредна сбирка в ЦСКА-София! Привикаха футболистите на Панчарево

0
- -

Ръководството на ЦСКА-София ще реши окончателно днес как да се процедира с тренировките на отбора. Вчера футболистите бяха събрани в Панчарево, но занимание не се проведе, пише „Тема спорт“. На играчите им е наредено на този етап да си стоят по домовете, за да не рискуват заразяване. Единствените им излизания трябва да са свързани с пътуване до Панчарево за тренировки, ако такива бъдат въведени отново.

От щаба са дали индивидуални програми на футболистите, по които да се готвят в настоящата обстановка. Те са свързани основно с физически натоварвания. Това ще е ситуацията поне до второ нареждане. А и предвид нарастващия брой на заболелите в България, едва ли ще претърпи съществена промяна.

Някои играчи сами публикуваха видео как се готвят в своите домове. Включиха се и в нашумялото предизвикателство да направят 10 „крачета“, жонглирайки с руло тоалетна хартия вместо топка.

Периодът без мачове дава възможност на контузените футболисти да се възстановят. Със здравословни проблеми преди замразяването на шампионата бяха Албентоса, Тиаго и Джеси, при когото травмата беше по-лека.