Има ли мераклии да разтрогнат с Левски и плащат ли им се заплати?

0
- -

Изпълнителният директор на Левски – Павел Колев – разкри дали има футболисти, които искат да прекратят договорите си с клуба и плащат ли се заплатите на играчите.

„В този момент не плащаме на играчите. Нямаме достатъчно средства, за да им платим. Последният път им платихме половин заплата за януари. Сега правим всичко възможно през тази седмица да платим втората половина.

В момента няма футболисти, които искат да разтрогнат. И ситуацията не е такава. Ние сме в доста извънредни обстоятелства.

Преди да ги разпуснем играчите, всичко беше нормално. Разбира се, че имаше напрежение, но напрежението в Левски винаги е високо. Плюс това, футболистите с които съм разговарял и са по-дълго в отбора, не им се случва за първи път да не им плащат. През последните 2 години те сами ми разказаха, че е имало ситуации, в които по 2-3 месеца не са си взимали заплатите, без да сме в тази извънредна ситуация. За тях е важно да има някой, който да ги информира предварително и да бъде честен с тях. Нещо, което мисля, че успяхме да направим. Разговаряме директно с тях и им казваме нещата такива, каквито са, за да няма информация, която да получават от медиите“, заяви Павел Колев пред bTV.