„Учи с Левски“ върна „сините“ фенове към велика победа в Европа (ВИДЕО)

0
levski slaviq 238
- -

Левски пусна втория епизод от онлайн поредицата видеа на съвместната инициатива с тръст „Синя България“ – „Учи с „Левски“. Ето какво написаха „сините“ на Фейсбук страницата си:

👨‍🏫Малки, големи и още по-големи левскари, време е за втори епизод от онлайн поредицата видеа на съвместната ни инициатива с тръст „Синя България“ – „Учи с „Левски“. В клиповете известни левскари ще споделят своите незабравими мигове, свързани с големите мачове на любимия клуб, преживяванията около тези двубои, изживяването на стадиона и всички чувства, които поражда „синята“ магия.

💙Във втория епизод ни гостува един от най-популярните „футболни“ гласове в България – коментаторът от Дарик радио Стефан Стоянов. Той разказва за изживяното около двубоя с „Рейнджърс“ на 29 септември 1993 година. Какво се случва в онзи паметен сблъсък и как се стига до епичния успех с 2:1 и отстраняването на шотландците?

🎥Вижте и чуйте, има и загадка за малките левскари…

📲Трима от коментиралите ще спечелят комплект с постери за оцветяване на български забележителности, предоставени ни любезно от онлайн магазина на сдружение Българска история: https://bulgarianhistory.shop/. Играта продължава до 19.14 ч. на 13.04.

💻Остани у дома, учи с „Левски“