Кой ще носи фланелката на Левски в електронните спортове? Битката започна

0
- -

Успешно стартираха днешните онлайн квалификации на първия по рода си турнир по FIFA20, който ще излъчи двамата най-достойни да носят фланелката на „Левски“ в електронните спортове. Ето какво написаха „сините“ на Фейсбук страницата си:

🕹Успешно стартираха днешните онлайн квалификации на първия по рода си турнир по FIFA20, който ще излъчи двамата най-достойни да носят фланелката на „Левски“ в електронните спортове.

💙⚽️След много футболни емоции в първата фаза на надпреварата, осъществяваща се с подкрепата на ESL България, се включиха 181 участника! Сред пробвалите късмета си бе и полузащитника на „сините“ Фелипе Нашименто, но победителят от квалификационния ден бе един – честито на DobrevVasil, който успешно се пребори за първото място!

➡️Турнирът продължава и утре от 11 ч. Напомняме, че долната възрастова граница е 16 години.

💻Все още можете да се запишете на http://esl.gg/levskisofia-goes-esports
Не забравяйте да се чекирате – чекирането започва 30 минути преди турнира

🖥Направете скрийншот на всеки възникнал проблем и финалния резултат, за да сме в състояние да потвърдим съответния проблем и резултата.

➡️Влезте във: flag_bg: Discord сървър за актуална информация и комуникация с администраторския екип – https://discord.gg/GnEMq5q

➡️За да отворите support ticket ползвайте този линк: https://play.eslgaming.com/…/pfc-levski-sofia-qual…/support/

👊Желаем ви успех!