Желан от Локо (Пд) се разминал със смъртта

0
- -

Алжирското крило Уалид Арджи е бил пред трансфер в Локо (Пловдив) тази зима. Това признава самият той в интервю за изданието „Компетисион“ в родината си. 24-годишният футболист, който играе в УСМ Алжер и е шампион през 2016-а и 2019-a, обяснява и защо в момента не е в България.

„Наистина се свързаха с мен от Локомотив, но офертата не беше интересна за мен. Освен това, не съм изкушен от идеята да се пробвам в България. Нито финансовата страна, нито спортното предизвикателство ме спечелиха“, казва Арджи.

Той признава и, че е бил на крачка от смъртта в края на миналата година. „Имах болки в областта на апендицита, но когато се консултирах с лекар, ми каза, че ми няма нищо. След мач в края на ноември болките ми станаха нетърпими и ме откараха с линейка в болница. След основни прегледи се оказа, че апендицитьт ми е бил напът да експлодира, което означава моментална смърт. Оперираха ме на мига. Хирургът призна, че операцията ми е продължила 40 минути. Това обяснява тежкото ми състояние и спада ми във формата“, сигурен е арабинът.