Крушарски на среща с кмета на Пловдив за стадиона: Нещата няма да станат в сроковете, в които ни се искаше

0
- -

Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски ще се срещне с кмета на Пловдив Здравко Димитров днес. Двамата ще обсъдят как да се действа с финансирания от държавата проект за модернизиране на стадиона в парк „Лаута“.

„Със сигурност парите, които бяха отпуснати от правителството, ще отидат за инвестиции в стадиона. Проблемът е, че заради извънредната ситуация губим много време и нещата няма да станат в сроковете, в които ни се искаше“, коментира Крушарски пред „Меридиан Мач“. Той сподели и мнението си за бъдещето на шампионата. Според бизнесмена трябва да бъде взето решение възможно най-скоро.

„Ако шампионатът трябва да спре – да спре. Ако трябва мачовете да се доиграят – нека се доигрят. Трябва да има решение. Така нищо не става. Дремем и нищо не правим. Неяснотата е най-сериозният проблем“, отчита Крушарски.

„Обстановката е тягостна. Чувам се с Бруно Акрапович, който е в Германия. Там лека-полека освобождават нещата и разрешават да се тренира на групи. Дано и при нас стане нещо, защото като слушам момчетата, хич не им е добре. Ако ми дадат някой лев, няма да го откажа. Аз моята сметка съм я направил. До края на годината Локомотив е стабилен. Все пак се надяваме да изкараме някой лев от УЕФА. Ако има Лига Европа, ние ще сме добре. 1 милион няма да дойде зле. Купата ще остане в Локомотив и през следващата година според мен. Мисля, че няма да допуснем лесно да я изгубим. Смехът е здраве. Едно време имаше такъв лозунг. Живи и здрави и нека има повече усмивки“, завърши с настроение Крушарски, който признава, че от работа не му оставя време да мисли за глупости и се чувства много добре и в отлична форма.