Преди Нефтохимик – Берое (вероятен състав)

0
- -

Нефтохимик приема Берое в среща от 29 кръг на Първа професионална група (3 кръг от плейофната фаза на първенството). Двубоят е днес, от 17:30 часа, на стадион „Лазур”. Съоръжението в едноименния бургаски комплекс обаче ще остане пусто. Заради наказание на „шейховете” срещата ще се играе при закрити врата. Санкцията бе наложена след мача от редовния сезон между бургазлии и Черно море, по доклад на делегата.

Нефтохимик ще излезе пределно мобилизиран в този мач, като „зелените“ ще гонят първа победа в груповата фаза. След като в началото на пролетния дял се превърнаха в приятната изненада на родния футболен елит, възпитаниците на Христо Янев инкасираха 3 последователни загуби. В последния кръг те прекъснаха лошата си серия, но отново не стигнаха до пълен успех – равенство 1:1 като гост на Локомотив (ГО). До края на срещите от груповата фаза, за Нафтата всяка среща ще е решаваща. Радващото за тима е, че в игра се завърнаха Венцислав Христов и Галин Иванов и за днешното домакинство те отново ще бъдат на разположение на Христо Янев. Лошата новина е свързана с наказанието на неизменния титуляр и любимец на публиката Николай Дюлгеров, който не взе участие и в мача с „железничарите”. Към него пък се присъедини и друг халф от титулярната единайсеторка – Михаел Орачев. Други двама футболисти на Нефтохимик пък са трайно контузени и също аут за двубоя – Станислав Маламов и Георги Вълчев.

Вероятен състав на Нефтохимик: Янко Георгиев, Хомей Виктор, Ангел Грънчов, Георги Хашев, , Йордан Йорданов, Яни Пехливанов, Мариян Огнянов, Галин Иванов, Иван Вълчанов, Владислав Романов, Венцислав Христов

Резерви: Ивайло Василев, Ранди Онуоха, Любомир Божинов, Живко Петков, Илия Миланов, Емануил Манев, Костадин Хазуров

Наказани: Николай Дюлгеров, Михаел Орачев

Контузени: Станислав Маламов, Георги Вълчев

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК