На „Герена“ бистрят бъдещето на любимец на феновете

1
- -

В Левски обсъждат бъдещето на централния защитник Деян Иванов. В момента 24-годишният бранител е под наем в Ботев Враца. Деян е юноша на клуба, като направи своя дебют още през сезон 2014/15 – появи се в игра при успеха с 6:0 над Марек на 26 май 2015 година. Той бе много харесван от тогавашния треньор Стойчо Стоев, но бе преследван от малшанс – направени му бяха операция на коленете и глезените, възстановява се и в Италия. За сините има общо 14 мача във всички турнири, а за Ботев записа срещи в елита.

Договорът на Деян Иванов с Левски изтича с края на кампанията, а засега няма индикации, че ще бъде продължен, пише „Тема спорт“. Той вече е свободен да говори и с други тимове. С оглед на факта, че през лятото почти сигурно сините ще продадат Холмар Ейолфсон и се очертава да се разделят и с Нуно Рейш, то нищо чудно Иванов да получи нов контракт.

След сезона на „Герена“ трябва да се върнат още няколко преотстъпени играчи. Сред тях са крилото Атанас Кабов и нападателят Илия Димитров, които са във Витоша Бистрица, както и централният защитник Томислав Папазов – в момента е в Хебър Пазарджик.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
бай груй
бай груй
4 години по-рано

Всичките са куци магарета.Не стават.