Клуб от Втора лига взе пълни заплати за април, Бай Милан преведе всичко

0
pomorie kariana 39
- -

Футболистите на Кариана взеха пълните си заплати за месец април, след като собственикът на клуба Милан Йосифов – Бай Милан преведе последните траншове на футболистите вчера. Така на практика клубът е един от малкото в родния футбол, в който всичко се плаща на 100%.

Треньорът на тима Веселин Великов обяви, че играчите са получили трети транш за месеца. Играчите са получили първия си транш още в първите дни на април и той е бил 50% от възнагражденията им, а до пълния размер босът на тима е платил до вчера, пише Football24.

В крайна сметка всички футболисти са доволни.

„Нашият шеф г-н Йосифов е сред малкото хора във футбола, които плащат пълни заплати във времената на тази криза. Всички оценяваме това и само може да се надяваме да е дълго жив и здрав. Дано всичко това отмине скоро“, обяви треньорът на тима Веселин Великов.

Междувременно пък босът на ерденчани Милан Йосифов все повече се надява първенството да се поднови скоро и отново да има футбол. Той има емоционална връзка с играчите и определено му е мъчно, че не може да ходи да ги гледа на тренировки и мачове, като се надява час по-скоро мерките да паднат.