СДС: Долу ръцете от Левски! Не си позволявайте повече подигравки с клуба и феновете му!

0
- -

ПОЗИЦИЯ НА СДС

Синята идея – копнеж на милиони българи за свобода и достоен живот, има две измерения – политическо, олицетворено от СДС и емоционално – обичта към ФК „Левски“.

Затова от СДС изразяваме своята съпричастност и подкрепа към хората със „сини сърца“ – привържениците на „Левски“, които изстрадват истински това, което се случва с клуба.

Опитите „Левски“ да бъде употребен в една друга игра, която няма нищо общо с футболната, огорчиха не само феновете на клуба, но всички хора в България. Особено чувствителни към съдбата на синия отбор сме ние, седесарите! Не само заради общия цвят, не само, защото голяма част от нас са фенове на „Левски“, а защото раздорите по върховете на СДС в близкото минало доведоха до обезверяване на много поддръжници на синята партия. Не искаме това да се случи и със синия клуб!

Затова ще кажем на всички, които се опитват да използват „Левски“ като инструмент за политическа игра: Долу ръцете от отбора! Решавайте проблемите си с други аргументи и не си позволявайте повече подигравки с клуба и феновете му!

„Левски“ никога не е бил притежание на един човек. Силата на клуба е в неговите фенове, в хората, които живеят с неуспехите и победите му, които плачат и се радват заедно с отбора.

Не посягайте на достойнството на тези хора,защото ще се върне като бумеранг върху вас!

Пожелаваме успех на „Левски“ и силно вярваме, че ще се намери достойно решение, за да върне истинската си слава!

Защото:„И преди, и сега, Левски значи свобода!“