„Сините“ фенове били против Тити да вземе акциите

0
levski slaviq 213
- -

Сред организираните фенове на Левски не е имало съгласие акциите на клуба да бъдат прехвърлени на баскетболния треньор Константин Папазов. Това разкри Георги Попов.

„Феновете, с които съм се срещал нееднократно, а многократно, са били винаги разединени. Никой от тях не е упълномощил г-н Папазов да получи акциите. А от друга страна, юридически нямаше как да ги върнем в клуба, тъй като Левски не може да бъде собственик сам на себе си. Затова е най-логично, за да може да се спаси този клуб – който е жива история и легенда, да бъдат предприети прагматични действия. Това беше единственото прагматично действие… Всичко това го казвам на базата на изявленията на г-н Борисов в качеството му на заклет левскар“, каза Попов пред bTV.

Запитан: „Защо унизихте по този начин Тити Папазов?“, той отговори: „Не съм унижавал никого. Още повече Тити Папазов през живота си не се е срещал с мен. А пък в момента, когато трябва да се работи с хора, които са подвластни на емоции в такъв жизненоважен за клуба момент… Аз считам, че е редно да се работи спокойно и делово, а не да се поддаваме на емоции, лозунги и призиви“.