Хубчев: Много неща се отразяват на отбора! Трябва най-после да победим

1
Снимка: levski.bg
- -

Старши треньорът на Левски – Петър Хубчев – коментира загубата с 0:2 от Локомотив в първи полуфинален мач за Купата на България.

„Отстъпихме първото полувреме на Локомотив. Бяхме много далеч от противника, не влизахме в единоборствата навреме, закъснявахме винаги. Основно там беше проблемът първото полувреме.

Играхме 10-ина минути не толкова вяло. Но стояхме далеч от противника. Първите 10 минути горе-долу добре играхме, след това обаче много далеч от тях бяхме, много далеч. Ние не спечелихме една втора топка или едно единоборство навреме.

Да кажем, че го отдавам на стечение на обстоятелствата.

Не знам на какво да отдам липсата на голове. Положения като че ли имаме, но трябва да започнем да ги вкарваме. Повече увереност трябва.

Много неща се отразяват на отбора. Няма да коментирам.

Мачовете са така подредени, че всеки е тежък. Предпочитам да мислим за следващия. Трябва най-после да победим“, коментира Хубчев.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Виктор
Виктор
4 години по-рано

Хубчев е чудесен треньор за „Сафрид“ Ахтопол, Ботев Ихтиман и тем подобни! Но за Левски не е годен! Накадърник!!! Оствка незабавно!!! Докато не дойде високо грамотен и опитен и треньор, който да бъде оставен да си подбере екипа и да направи селекция спрямо финансовите възможности на клуба – няма да имаме успех! За съжаление, Делио Роси беше предаден от част от „българчетата – футболистчета“, Люпко беше бламиран от „Пелето“, който след това открадна ст. „Раковски“… Това са треньори за Левски, а не такива като селяндура от Гложене!