Селекцията в Арда се насочва към играчи от Втора лига

1
- -

Старши треньорът на Арда Кърджали Николай Киров изпитва много сериозни проблеми с окомплектоването на своя състав за следващия момент. Той не крие притеснението си относно малката група от футболисти, с които разполага.

Арда в момента има 15 полеви играчи, но трима от тях са чужденци, които се очаква да си тръгнат след края на сезона, тъй като политиката на клуба ще бъде да разчита само на български футболисти от следващата кампания.

Така на практика Арда ще остане само с 12 полеви играчи от настоящия състав.

Арда вече си осигури услугите на Милен Желев и Лъчезар Котев, а с клуба в следващите дни се очаква да подпише и защитникът Виктор Генев.

Николай Киров е срещнал отказ на много от набелязаните от него футболисти и селекцията на Арда ще се насочи към играчи от Втора лига, за да може да бъде запълнена групата от играчи, с които той иска да работи.

По информация на KOTASPORT, Арда има набелязани четирима играчи от Втора лига и ще се опита да ги договори максимално бързо, за да може те да се присъединят към тима и да стартират подготовка. Двама от футболистите, които попадат в трансферните планове са от отбора на Монтана.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Gyunai Shterev
Gyunai Shterev
4 години по-рано

Школата отново е в на майка им сливката