ЦСКА-София бие шута на дошъл за голова машина! Връща си млад нападател

0
- -

Спортно-техническото ръководство на ЦСКА-София прави все по-сериозни планове за лятната селекция. След като Стойчо Стоилов доведе у нас двама тъмнокожи играчи, Върнан Анита обяви, че също може да облече червения екип за сезон 2020/21, а и халфът на Льо Авър – Амос Юга – също е близо до подпис, на „Армията“ имат сигурна опция за атаката. Става дума за 21-годишния нападател на Етър – Тонислав Йорданов. Младокът прави впечатляваща пролет, като до момента има 4 гола в 4 мача за „болярите“. Неговият наем изтича в края на сезона и след това веднага се завръща в Борисовата градина.

Роденият в Севлиево нападател ще се бори за титулярно място с Али Coy и Ахмед Ахмедов, докато е ясно, че австралиецът Томи Юрич ще си тръгне.

Шефовете на ЦСКА-София са преценили, че Тонислав Йорданов вече е готов за място при „червените“, след като вече бе преотстъпван на Литекс няколко пъти. За ловчанлии младокът записа 54 срещи, в които реализира 25 попадения. До момента той има общо 3 официални мача за „армейците“ – един в Първа лига, както и два в Лига Европа. Преди това е играл в дублиращия тим на ЦСКА-София, като през сезон 2016/17 в „Б“ група записа 19 двубоя, в които вкара 4 гола.