Монтана замина на лагер в Банско

0
- -

В ранния след обяд днес отборът на Монтана замина на летен лагер в Банско. В пиринския балкан монтанци ще се готвят до 4 юли и ще изиграят три контролни срещи. Ако на място се намери подходящ съперник е възможно да се договори и още една проверка. Сигурните контроли до момента са със столичните Септември и ЦСКА 1948, и с Хебър (Пазарджик). Първите два мача са в София, като този срещу новака в efbet Лигата ще е на базата на БФС в „Бояна“.
В Банско треньорския тандем Венци Иванов-Светлан Кондев ще подготвя 22 футболисти, трима от които вратари. В клубния автобус не се качи Костадин Гаджалов. Навършилият вчера 31 години централен защитник се оплаква от болки в кръста и в прасеца на десния крак и през следващата седмица ще се подложи на медицински прегледи, за да стане ясно до колко сериозна е травмата му. Ако не е нещо притеснително Гаджалов ще се присъедини към отбора.
Кои заминаха на лагера в Банско (21 юни-4 юли):
вратари: Марин Орлинов, Васил Симеонов, Петър Петров (ДЮШ);
защитници: Валери Христов, Иван Михов, Ваньо Илиев,Стефан Цонков, Преслав Петров, Преслав М. Петров(Лудогорец 2);
полузащитници и нападатели: Стефан Каменов, Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Димитър Илиев, Николай Цветков, Атанас Илиев, Борислав Балджийски, Николай Минков, Сергей Георгиев, Румен Георгиев, Росен Кръстев, Тони Тасев, Ивелин Илиев (Кариана Ерден).

контролните срещи:

24 юни – ЦСКА 1948 (София), от 11:00 часа в Бояна

27 юни – Септември (София), от 18:00 часа в София

04 юли – Хебър (Пазарджик), от 11:00 часа в Банско