Георги Тодоров отхвърли възможността да остане начело на Левски през следващия сезон

0
- -

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров заяви, че неговото бъдеще начело на тима са следващите четири мача. Той отхвърли възможността да остане начело на Левски и през следващия сезон.

Моето бъдеще е тези четири мача да ги изкарам. Не мога да си причина това, което беше последните дни на тези години. Ако Сираков има нужда, винаги съм готов да помогна. В момента най-трудно му е на него и на Тити Папазов, защото трябва финансово да се осигури клубът. Аз съм винаги готов да помогна на Левски“, сподели Тодоров.

Не е все едно как ще минат тези четири мача. Никой не прощава негативен резултат. Ние трябва да търсим добри игри. В следващите мачове ще влязат млади футболисти и ще търсим максимума от това, което може да постигнем“, добави той.

Първо трябва да се види финансирането на клуба и след това да се гледа за бъдещето. За това казвам, че на Наско Сираков, на Павел Колев и на Тити Папазов им е най-трудно.“

Искам да благодаря и на Миятович, и на Тиам. Искрено благодаря на Тиам, защото той можеше изобщо да не играе. Спокойно можеше да каже, че не иска да играе. Трябва да му се отдаде дължимото на този футболист“, каза още Георги Тодоров.