ЦСКА-София цака Левски за ас на Царско село с пари накуп

0
- -

ЦСКА-София има сериозен интерес към халфа на Царско село Уесли Ната и ръководството е готово да плати накуп цялата трансферна сума за играча. На този етап обаче явно няма споразумение със Стойне Манолов, който е собственик на клуба с треньор Любо Пенев, пише „Тема спорт“. Червените искат да привлекат бразилеца като още една опция в средата на терена, а и предвид почти сигурната продажба на Кристиян Малинов. Трябва да се отбележи, че ако Ната бъде привлечен, той ще заема квота извън ЕС, тъй като притежава единствено бразилски паспорт.

Сериозен интерес към Ната има и Левски, но сините няма как да извадят пари за него. Те са предложили доста голям процент при следваща продажба. Стойне Манолов обаче заяви, че няма да пусне играча без трансферна сума.

Лудогорец също следи ситуацията около Ната, но негово привличане явно не е с висок приоритет. За разгради няма да е никакъв проблем да платят за халфа.

Ната беше привлечен в Царско село от Шапекоензе, а в елита през изминалия сезон записа 27 мача и 3 гола. Той е играл веднъж в бразилската Серия А, а във втора лига има над 25 участия.