Членските карти на Левски доближиха кота „9000“! Служителите не могат да насмогнат

0
levski slaviq 239
- -

Вчера сутринта на своята страница във фейсбук от Левски се похвалиха за доброто темпо, с което вървят продажбите на членските карти. Тогава те възлизаха на малко над 8000, а към 19,00 часа снощи вече бяха много по-близо до кота „9000″ и станаха 6632, пише „Мач Телеграф“. Все пак трябва да се отчете, че в тази бройка влизат не само картите, които вече са в ръцете на притежателите си, а и поръчаните онлайн, някои от които все още не са пристигнали при желаещите.

От „Герена“ са приятно изненадани от огромния интерес, като малкото служители, занимаващи се с продажбите, не могат да смогнат по най-бързия начин да ги разпратят до всички кътчета на страната.

От клуба все още не бързат да обявяват разбивката по видове карти и да кажат от всеки вид по колко са закупени и поръчани. Ясно е, че над 60% от пожеланите са бронзовите карти с цена 19,14.

Поне четирима души пък са закупили платинената карта с цена 1914 лева. Очаква се, след като бъде достигната бройката от 10 хиляди карти, от клуба да обявяват точни и подробни цифри от кампанията.