Дуисбург вади нов договор за Илия Груев

0
- -

След триумфа на Дусибург от събота вечер, когато отборът подпечата завръщането си във Втора Бундеслига само година след изпадането си, немският тим вече обмисля да предложи нов договор на наставника Илия Груев, чийто контракт изтича това лято. Той пое тима през ноември 2015 година. За него това бе и първа работа като старши треньор.

„Ди Велт“ пък информира, че след победата с 3:0 над Фортуна Кьолн през уикенда отборът на Дуисбург е забравил трима от играчите си на бензиностанция на път за дома. Автобусът е спрял, за да може футболистите да ползват тоалетната и да се освежат, когато Кевин Волзе, Мартин Дауш и Марк Флекен отишли за бира. Когато се върнали на паркинга обаче автобусът вече бил заминал.

След триумфа българският специалист бе потърсен за интервю от DFB.de. „Много сме щастливи, защото работихме здраво за тази цел. Аз съм само част от пъзела. Може да постигнеш нещо такова само, когато всеки даде своя принос – играчи, фенове, спонсори. Нямам проблем да празнувам с играчите си, но не съм първият за танци или пеене“, коментира Груев.

Междувременно името на Павел Дочев се спряга с треньорския пост в тима на Ханза Рощок, който се подвизава в Трета лига в Германия. Според информациите от клуба вече са разговаряли с българина, който за последно води тима на Ерцгебирге Aye.

Източник: „Меридиан мач“

Снимка: © picture-alliance/ kicker.de

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК