И Спартак изрева от съдийството: Защо въобще участваме в първенството? Всичко било решено

0
- -

Спартак (Плевен) стана поредният отбор, който изрева от родното съдийство. Членът на Управителния съвет на клуба – Борислав Георгиев – се възмути от отсъжданията по време на мача срещу Левски (Лом).

„Съдийството никога не е била обсъждана тема от мен и моите колеги от УС на СПАРТАК Плевен, но след неделния мач срещу Левски Лом няма как да не направя коментар. Още в средата на седмицата ми се обадиха хора, че мачът с Лом е решен и че няма никакъв смисъл да даваме всичко от себе си. Лом трябвало да влиза в „Б“ група, защото имали пари и навсякъде си ходели със съдиите. Пък Пламен Гетов бил там да се оправя с тях.

До тук всичко за мен беше в сферата на „казал – рекъл“, докато не дойде мачът на СПАРТАК с Левски Лом в неделя. Спестени картони, несвирени фалове срещу футболистите на СПАРТАК. Точно след един такъв подминат фал срещу Митко Русанов дойде и вторият гол. Дежурната дузпа за Лом също бе дадена в 20-ата минута.

Това ме кара да се замисля защо въобще останалите отбори участваме в надпреварата, щом всичко е било решено?! Като се замисли човек само по какъв начин Лом бяха допуснати да участват в първенството и може да си отговорите на тези въпроси“, каза Георгиев.