Аралица си тръгва след 90 мача и 3 трофея: Прекарах прекрасни години!

0
- -

Анте Аралица си тръгва от Локомотив (Пловдив) след 90 мача във всички надпревари. 71 двубоя той записа 6 първенството, 11 за Купата на България, два за Суперкупата и 6 в Лига Европа, пише „Тема спорт“. В тях хърватинът реализира 14 попадения. Спечели три трофея с Локо – два пъти Купата на България (2019, 2020) и веднъж Суперкупата (2020). Ще остане завинаги в сърцата на феновете с асистенцията си за гола на Ален Ожболт с пета във финала за купата с вечния съперник Ботев Пловдив през май 2019-а. Тогава се роди и популярна песен сред агитката: „Анте я подаде, Ожболт я вкара…“. И двамата обаче вече не са част от състава. Ожболт бе продаден в началото на 2020-а на словашкия гранд Слован Братислава.

Натирили Аралица, защото псувал Крушарски и хора от ръководството

Раздялата между Локомотив Пловдив и нападателя Анте Аралица явно ще мине по европейски, става ясно от думите за сбогом, с които той се обърна към черно-бялата общност.

„След три години дойде време да се сбогуваме. Искам да благодаря на всеки един фен,  съотборниците ми, треньорския щаб и управителите на Локомотив Пловдив. Прекарах прекрасни години с вас и ще си остана само с хубави спомени. Пожелавам на Локомотив още много спечелени трофеи.

Изгонен от Локо (Пд) вариант за Левски

Бъдете здрави Локомотивци! Завинаги един от вас!

Само Локо“, написа Аралица в профила си в социалната мрежа Фейсбук.