Акрапович анализирал над 10 мача на ЦСКА-София

0
bruno akrapovich 7
- -

Новият старши треньор на ЦСКА-София Бруно Акрапович е изгледал на запис над 10 мача на отбора, откакто стана ясно, че го поема, съобщава „Тема Спорт“. Основната му цел е била да се запознае детайлно с представянето на футболистите и да направи по-задълбочен анализ на играта им, както и да добие точна представа за силните и слабите им страни. Пет от тези срещи са били за Лига Европа – с БАТЕ Борисов и Базел от квалификациите и с ЧФР Клуж, Рома и Йънг Бойс от груповата фаза. Босненецът е наблегнал най-вече на последната среща с шампиона на Швейцария, която е разгледал най-детайлно и подробно. Именно Йънг Бойс е следващият съперник в ЛЕ, като мачът е на 26 ноември.

Бруно проговори: Знам в какъв клуб идвам! Важното е да свърша работа

Бруно Акрапович е имал предварителна представа за ЦСКА-София от това, което е разучавал, докато е бил начело на Локомотив Пловдив преди мачовете между двата тима.

Специалистът използва всеки свободен час, за да анализира играта на червените както отборно, така и индивидуално. Треньорът ще проведе индивидуални разговори с всеки един от футболистите, като вече е започнал да го прави.