Лудогорец гони 5-та поредна победа срещу Славия(ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ)

0
Снимка: ludogorets.com
- -

Днес в 16:45 часа е срещата между Славия и Лудогорец от 15-ия кръг на efbet Лига. Разградчани пристигат в София с мисълта да запишат пета поредна победа на сметката си и да прибавят нови ценни точки в битката за титлата. „Белите“ обаче ще направят всичко възможно, за да объркат сметките им.

БГ национал се завръща в игра за Лудогорец

 

„Орлите играят трудно в „Овча купел“ напоследък. Те нямат успех над Славия като гост вече 1183 дни. За последно те се наложиха над „белите“ в София на 9 септември 2017 година с 4:0.
През този сезон обаче Славия се представя доста разочароващо. „Белите“ имат само 2 победи на сметката си и се намират на последното място в класирането. Отборът е в лоша серия от 4 мача без успех и сега ще имат трудната задача да я прекъснат срещу водача в таблицата.

Добрата новина за новия треньор на домакините Александър Тарханов е, че той няма никакви кадрови проблеми преди мача.

Очаква се руският специалист да заложи на Вуцов под рамката и в защита Антовски, Христов, Терзиев и Патев. Карабельов и Гамаков ще са двойката опорни халфове, а Кирилов и Кабов ще действат по крилата. Калоян Кръстев ще води атаката, а зад гърба му ще го подкрепя Филип Кръстев.

Лудогорец пък се очаква да започне мача с Ренан на вратата и Сисиньо, Са, Моци и Недялков в отбрана. Анисе и Сантана ще действат като дефанзивни халфове, а Десподов и Чибота ще оперират по крилата. Каули ще изпълнява ролята на плеймейкър, а в атака ще започне Кешерю.

СЛАВИЯ – ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни състави:

СЛАВИЯ: Вуцов, Антовски, Христов, Терзиев, Патев, Карабельов, Гамаков, Ф. Кръстев, Кирилов, Кабов, К. Кръстев

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Са, Моци, Недялков, Сантана, Анисе, Каули, Десподов, Чибота, Кешерю