Млад титуляр на Левски в болница

0
- -

19-годишният Патрик-Габриел Галчев завърши мача в болницата. Главата на левия халф-бек на сините бе пукната още преди средата на първото полувреме. Това се случи при борба за топката с бившия играч на Левски Деян Лозев. Наложи се Галчев да бъде бинтован и да облича нова фланелка, за да продължи срещата. На почивката също бяха извършени интервенции на младока, за да може той да излезе и през втората част.

Сърбите с удар по Левски! Изкушават Славиша!

В края на двубоя Галчев изчисти с глава центриране на Делев от корнер, като при ситуацията превръзката му падна. От главата му шурна кръв и се наложи няколко минути лекарският щаб да я спира. След това юношата на Левски бе качен с носилка в линейка и отведен в столична болница, пише „Тема спорт“.

Славиша: Всяка загуба на Левски е тежка! Футбол не се играе само 45 минути

Най-вероятно той няма да бъде на линия за гостуването на Берое. Отложената среща е в сряда, 9 декември, от 17:30 часа в Стара Загора и ще бъде предавана пряко по Диема спорт. Почти сигурно за този сблъсък Славиша Стоянович ще трябва да потърси опция за друг флангови играч. Добрата новина е, че Паулиньо е възстановен – влезе като резерва с Арда.