Сухия се закани на Локо (Пд): Затрудняваме максимално противниците

0
- -

Старши треньорът на Ботев Враца Антони Здравков вижда сериозно подобрение в тима му спрямо миналия шампионат. Силната страна на врачани безспорно са домакинствата. Днес те приемат Локо Пловдив с амбицията за нови точки. Ботев не е губил на своя стадион от края на август, когато падна от ЦСКА-София. Това е и единственото поражение у дома за врачани.

„През този сезон, за разлика от миналия, нашият отбор стои коренно различно на терена. Работи много повече и в двете фази на играта. Затрудняваме максимално противниците.

Моята оценка за представянето ни не е отлична, но смятам, че се справяме добре. В средата на терена и атаката искам подобрение, както и когато не владеем топката да се прибираме по-бързо и да пресичаме нападенията на противника. Този компонент е много важен за нашия отбор“, каза Сухия пред Диема спорт.

„Локомотив Пловдив е стабилен отбор. Показват го резултатите и класирането им. Няма да ни е лесно, въпреки че имаха мач с Левски. Имат конкретен стил на игра и футболисти, които знаят какво правят на терена.

Самочувствието ни вкъщи обаче е доста по-различно. Докато навън леко се пречупваме. Публиката ще ни липсва, но се надявам, че ще покажем добро лице срещу Локомотив“, добави Здравков.