След краха с Арда, Славиша прави нови рокади

1
Снимка: levski.bg
- -

Треньорът на Левски Славиша Стоянович обмисля дали да не върне старата схема на „сините“ за гостуването на Берое. Отложеният мач на сините в сряда в Стара Загора ще бъде трети под ръководството на новия наставник, който смята да подходи с постройка, различна от тази на съперника. Берое играе със схемата на сините с трима централни бранители от доста време насам, но при тима на Херо всичко е много добре отработено и с изчистени детайли.

Легенда на Левски за Стаси: След САЩ, да не отиде в Лудогорец…

Треньорът на сините в двата си мача по-скоро импровизира с трима в линия в отбрана, но сега една от идеите му за гостуването в сряда е да играе с 4-1-4-1, съобщава „Тема спорт“. Славиша Стоянович обмисля да пусне в стартовия състав Паулиньо. Бразилецът има добра линейна бързина, както и техника на скорост, така че ще бъде полезен, защото се очаква домакините да са тези, които да водят играта, и той да има пространства.

Левски смело крачи към най-черния си сезон

Твърде вероятно е в стартовата единайсеторка да попадне и Орлин Старокин. Това обаче ще се реши в деня на мача, когато медицинският щаб на сините ще прецени какво е състоянието на Патрик-Габриел Галчев. Младокът пострада в мача с Арда при съприкосновение с бившия играч на сините Димо Розев, а след това бе ударен в главата и с топка. След двубоя Галчев бе откаран в болница, където му бяха направени шевове на главата. Безусловен титуляр напред в сряда ще е Найджьл Робърта.

Със сините камъни по тяхната глава! Сватбата е константа

 

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Дино
Дино
3 години по-рано

Точно треньора е виновен за загубата от Арда. Смените трябваше да ги направи на полувремето. Тъпанари шах не играят, друже Стоянович.