Така трябва! Балъков засипа с похвали Кмета и Акрапович

0
Снимка: cska1948.bg
- -

Легендата на родния футбол Красимир Балъков, който в момента е главен мениджър на ЦСКА 1948, даде интервю за босненското издание Sportsport.ba. В него той говори за спрягания за селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев, както и за наставника на ЦСКА-София Бруно Акрапович.

Мамич: Петев е възможно най-добрият ход! Фантастичен треньор

 

„Чух, че Ивайло е кандидат за треньор на Босна и Херцеговина. Той е мой добър приятел, познаваме се… Но дори и без това мисля, че е страхотен треньор, който би могъл да е от голяма помощ за вашия отбор. Той е много усърден, има своя собствена философия, както и опит. Той е един от най-добрите български треньори“, коментира Балъков, който пък е бивш наставник на Хайдук (Сплит).

„Във водещия отбор в България Лудогорец Петев направи страхотни неща, спечели няколко трофея, а хубавото е, че той също има опит в работата в националния отбор на България. Той беше селекционер и тук“, добави Балъков.

„Жалко е, че не си спечелихте място на европейското първенство, защото имате много добри футболисти, които играят в големи клубове. От сърце ви пожелавам всичко най-добро в бъдеще“, призна Бала,пред изданието, цитиран и от „Мач Телегра“.

Друг от кандидате за националния отбор беше треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович, но неговата кандидатура вече не се обсъжда от шефовете на местния футболен съюз.