ИЗНЕНАДА: 19-годишен от Левски с шанс за титуляр срещу ЦСКА-София!

0
- -

Вчера футболистите на .Левски започнаха същинската си подготовка за дербито с ЦСКА-София. По време на заниманието бяха разиграни няколко тактически варианта. Треньорът на сините Славиша Стоянович до последно ще се колебае не само с какъв състав, но и с каква схема да излезе в дербито заради многото кадрови проблеми.

Легенда на Левски: Наско ми обеща нови и по-силен отбор! Съдиите правят с нас каквото си искат

Няма да е изненада, ако като титуляр за сините се появи 19-годишният Георги Александров, пише „Тема спорт“. Той е юноша на клуба, но премина във Витоша Бистрица. От тигрите при сините се завърна тази есен. Александров, който може да играе като централен защитник и дефанзивен халф, дебютира за Левски при успеха с 4:1 над Партизан Червен бряг за купата. Срещу Царско село пък се появи на терена в заключителните 20 минути. Тогава той смени Паулиньо, за да укрепи халфовата линия.

Опитен голмайстор проваля трансфера на Робърта в хърватски гранд

Двама от футболистите на Левски висят с картони – по 4 имат Мартин Райнов и Тома Даске. При следващо официално предупреждение те ще бъдат лишени от състезателни права за 1 мач. В първия пролетен кръг – през февруари 2021-а, сините посрещат Монтана.